BBateries

Revisió i instal·lació de bateries

Som Servei oficial VDO

bateriasVDo2

Sense bateria un vehicle no arrenca. Una bateria en bones condicions és imprescindible, sobretot quan el vehicle és la nostra eina de treball.

Fa molts anys que treballem de cara al públic, donant servei a molts clients. Durant aquest temps, hem tingut la oportunitat de provar moltes marques de bateries: de més cares i de més econòmiques. Finalment hem apostat per la bateria que, per rendiment i preu,s’ha ajustat més a la nostra exigència: la bateria VDO, capaç de satisfer les màximes exigències tant per als conductors de turisme com per als de vehicles industrial.

Per als conductors de turismes, la bateria VDO és una bateria fiable, neta i dissenyada per respondre als requeriments dels accessoris de seguretat i confort dels vehicles més moderns.

Per als vehicles industrials, les bateries VDO presenten un disseny robust i tenen una excel·lent resposta davant d’inclemències i vibracions.

Una de les característiques a destacar és la seva capacitat de cicles de carrega i descarrega, el que en conjunt la fan LA MILLOR OPCIÓ.