NNoves ajudes al transport

Noves ajudes al transport.

Xec Modernitza

PROGRAMA DE MODERNITZACIÓ D’EMPRESES PRIVADES (AUTÒNOMS I PIMES) DE TRANSPORT DE VIATGERS I MERCADERIES PER CARRETERA

 

Aquesta convocatòria s’emmarca a la Inversió 4 del Component 6 del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea– Next Generation EU i gestionat pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Aquest programa d’incentius per a la modernització de les empreses privades de transport, dels operadors de transport i de les empreses carregadores té com a objectiu incrementar l’eficiència de les empreses i del sistema de transport mitjançant la digitalització, la sostenibilitat, la connectivitat, facilitant al sector el compliment de la normativa sectorial aplicable.

 

 

 

Categoria 2: Sistema de tacògraf intel·ligent de segona generació
Solució: Instal·lació i posada en marxa de sistema de tacògraf intel·ligent de segona generació

 

Descripció de la solució

Adquisició del sistema de tacògraf digital intel·ligent se segona generació que inclogui: unitat intravehicular, sensor de moviment i calibratge.
Programari que permeta arxivar les dades obtingudes del sistema de tacògraf de forma segura, permetent la descàrrega de manera remota i automàtica sense intervenció del conductor.
Formació de la utilització del sistema del tacògraf digital intel·ligent de segona generació
Servei tècnic d’una durada mínima de tres mesos per part del proveïdor de solucions al client

Rang de preus: Entre 1500€ i 2000€

Dirigit a: PIMES i autònoms

 

 

 

Categoria 4: Implantació de sistema TMS/ERP
Solució: Implantació de sistemes de gestió de transport que reculli, processi, emmagatzemi i disposi d’informació relacionada amb les operacions de transport que requereix una empresa.

 

Descripció de la solució

O bé la implantació d’un sistema de TMS o de la implantació de sistemes ERP. Subscripció de dos anys a aquests sistemes amb el maquinari necessari per a cadascuna. Pot ser una de les implantacions o totes dues.
També inclosos DLD i Efilock.
Formació a prop d’aquestes implantacions sobre l’ús dels sistemes, els seus beneficis i les possibilitats de gestió i de valor afegit.

Rang de preus: Entre 500€ i 1000€

Dirigit a: PIMES i autònoms