EEmpresa

Electromòbil Agustí. Més de 30 anys oferint el millor servei als nostres clients

Especialistes en l'electricitat del vehicle industrial

Electromòbil Agustí es una empresa familiar fundada el 1986 per Agustí i Rosa Maria a Cabrera de Mar (Barcelona).

Des de l’any 2015 Roger Arrufat, fill d’Agustí i Rosa Maria, es fa càrrec de la empresa, ocupant-se de la organització, innovació i diversificació del producte. L’equip d’Electromòbil Agustí, compta amb tècnics i especialistes en Tacògrafs, fred industrial, aire condicionat i equips de sostre, calefaccions autònomes i electricitat del vehicle industrial en general.

La feina en equip la qualitat, la professionalitat i el reciclatge constant (cursos de formació continuada, seminaris….) són factors estratègics de la nostra activitat i el nostre valor diferencial. La proximitat al client i la seva satisfacció és el que ens motiva a seguir creixent i a millor contínuament. El nostre objectiu és adaptar-nos a les noves tendències; per això incorporem als nostres productes les últimes novetats del mercat.

El nostre objectiu és adaptar-nos a les noves tendències, incorporant en els nostres productes les últimes novetats del mercat. Una de les últimes novetats és que actualment oferim serveis complementaris com la tramitació (alta, renovació i duplicats) de la targeta de tacògraf (conductor o empresa) davant els organismes pertinents entre d’altres.

Una cartera de més de 2.500 clients, alguns d’ells amb més de 20 anys d’antiguitat, avala la nostra experiència. Som servei oficial VDO de la Red de Talleres DTCO+, (bateries, Tacògraf analògic i digital), PARROT (mans lliures), WEBASTO (calefaccions autònomes), Dirna (aire condicionat i climatització), PowerdCub (Seguretat i alarmes) i Servei Tècnic DOMETIC per tota la província de Barcelona. El certificat UNE 66926: 2012 – ISO 9001- ID9105070596 reconeix el nostre compromís de qualitat.

El certificat UNE 66926: 2012 – ISO 9001- ID9105070596 reconeix el nostre compromís de qualitat.