AAire condicionat i equips de sostre

Màxim confort per a vehicles en marxa o aturats

Som Servei Oficial Dirna-Bergstrom ***Servei exclusiu taller Cabrera de Mar***

L’aire condicionat i els sistemes de climatització són essencials per a assegurar el màxim confort a l’usuari d’un vehicle industrial.

A Electromòbil Agustí fem el manteniment i reparació dels equips d’aire condicionat de qualsevol marca i model i som servei oficial Dirna-Bergstrom.

Amb una experiència de més de tres dècades en el sector de la climatització, Dirna Bergstrom respon a cada necessitat amb les millors tècniques, capacitats i qualitats.

Els sistemes compactes i d’aire condicionat Dirna estan pensats i dissenyats per donar resposta a les necessitats del transport:

  • Equips d’aire condicionat per a vehicles en marxa o aturats, durant el dia i la nit.
  • Estalvi de combustible.
  • Compromesos amb la protecció del mediambient per límit en l’emissió de CO2.

La gamma d’equips d’aires condicionats elèctrics autònoms inclou:

 Compact

Un sistema d’aire condicionat autònom d’altes prestacions per a vehicles de ruta. Ja que és un sistema elèctric autònom, Compact l’ajudarà a reduir la despesa en combustible i les emissions de CO2.

El sistema Compact és la solució perfecta per descansar a la nit a la cabina del camió o per estar còmode a l’interior de la cabina durant les operacions de càrrega i descàrrega així com durant les parades.

Dinamic

Amb un consum elèctric molt reduït, l’aire condicionat autònom Dinamic resulta especialment adequat per al seu ús nocturn, quan el motor està apagat. Dinamic està dissenyat exclusivament per a vehicles de ruta, per exemple, camions per a transport d’automòbils, cabines amb altura excessiva, cabines americanes o cabines sense escotilla. La unitat es col·loca a la part posterior de la cabina i no cal tocar l’escotilla original. Regula la temperatura de l’interior de la cabina durant les parades nocturnes i durant les operacions de càrrega i descàrrega amb el motor apagat.

SlimFIT

D’instal·lació al sostre de la cabina, el nou SlimFIT de Dirna Bergstrom és l’equip compacte d’aire condicionat autònom més pla del mercat per a camions de ruta. Alimentat directament de la bateria del vehicle, constitueix una solució excel·lent per refrigerar i estalviar combustible. A causa de la seva escassa altura, SlimFIT es converteix en l’accessori perfecte per a vehicles amb cabines altes.

Lite
Lite és el nou equip elèctric compacte d’instal·lació en el sostre de Dirna Bergstrom. De reduïdes dimensions i alçada semblant al SlimFIT, resulta lleuger i de fàcil instal·lació. Alimentat directament de la bateria del vehicle, aquest nou equip amb 1 compressor hermètic, és la nova solució per descansar a la nit a la cabina del camió.