CCalefaccions Autònomes

Calefaccions autònomes

Controlem la temperatura dels vehicles per millorar la vostra qualitat de vida

Som servei oficial Webasto

Venda, instal·lació i reparació de calefaccions autònomes 

A Electromòbil Agustí fem el manteniment i reparació de totes les marques de calefaccions autònomes i som Servei Oficial Webasto.

Apostem per les calefaccions autònomes Webasto per a camions, furgonetes, autocaravanes i vehicle industrial en general  perquè és la marca líder del mercat mundial. Webasto desenvolupa i  fabrica dos tipus de calefaccions:

calefaccio
  • Les calefaccions d’aire Webasto Air Top estan dissenyades per escalfar ràpida i econòmicament la cabina del conductor i l’interior del vehicle així com regular la temperatura a l’àrea de càrrega. Tenen un disseny compacte per ocupar el mínim espai. Baix consum elèctric i de combustible.

 

  • Precalentaodors d’aigua: el motor i l’interior d’un vehicle estacionat es precalenten amb el seu propi intercanviador de calor i ventilador, per a un menor consum de combustible i emissions de CO2. Aquests models també estan dissenyats per escalfar l’aigua de servei i àrea de càrrega, així com altres zones en vehicles industrials de grans dimensions.

Tots dos sistemes proporcionen un ambient de treball eficient, fins i tot a temperatures exteriors extremes, i ajuden a reduir els temps a ralentí