FFred industrial

La vostra mercaderia en les millors mans

Som Servei Oficial Thermo King
***Servei exclusiu taller Cabrera de Mar***

Venda, instal•lació, reparació i manteniment d’equips de fred industrial (servei exclusiu taller Cabrera de Mar)

A Eletromòbil Agustí comptem amb un complet equip de tècnics professionals amb una àmplia experiència en la reparació i manteniment  d’ equips de fred industrial multimarca i som servei oficial Thermo King (venda, instal·lació, reparació i manteniment)

Els sistemes de refrigeració per al transport i distribució de mercaderia perible Thermo King tenen l’objectiu de garantir que els productes es mantinguin a una temperatura correcta durant el seu transport i arribin a destinació en òptimes condicions per al consum.

Els sistemes de refrigeració Thermo King compten amb una àmplia gamma d’equips:

  • Unitats per a remolc i semiremolc, autònoms dièsel per a camió, accionades per alternador, bateria o directament pel motor del vehicle, i sistemes de plaques eutèctiques.
  • Unitats multitemperatura, que permeten el transport de diferents productes a diferents temperatures en el mateix compartiment.
  • Sistema criogènic que utilitza diòxid de carboni com a refrigerant. Són unitats respectuoses amb el medi ambient, sense emissions de gasos contaminants, nivell de soroll reduït, amb un ràpid descens de la temperatura i menors necessitats de manteniment.

Revisions d’atp

La llei estableix que els vehicles que transporten aliments peribles han de passar la revisió d’ATP. La Inspecció inicial la fa el fabricant als vehicles de nova fabricació i té validesa de 6 anys, i un cop transcorreguts s’haurà de realitzar la revisió cada 3 anys.

Consulteu les nostres promocions per a vehicles frigorífics i Isoterms