SServei tècnic Grup Dometic (Província de Barcelona)

Venda, instal•lació, comprovació i reparació

***Servei exclusiu taller Cabrera de Mar***

Contacta amb nosaltressatdometic@electromobilagusti.com

Dometic ofereix un ampli ventall de productes encaminats a oferir solucions que satisfacin les necessitats essencials de les persones que viuen fora de casa (Mobile Living).

A Electromòbil Agustí podeu trobar tots els accessoris del grup Dometic específics per a vehicle industrial i caravaning, i també ens encarreguem de la seva instal·lació, comprovació i reparació.

Neveres portàtils

Àmplia varietat de neveres per a autocaravanes i camions. Fàcil maneig i baix consum energètic.

Aires Condicionats

L’aire condicionat de la gamma de Dometic Waeco és una excel·lent solució per climatitzar el seu vehicle. Disponibles en diferents rangs de potència però sense deixar de banda el baix consum.

RTX1000 (1)

Carregadors de bateries

La millor manera de tenir cura de les vostres bateries: carregar-les amb un carregador suau. La gamma PerfectCharge ofereix productes per a cada necessitat: carregadors automàtics, unitats compactes per carregar varies bateries a la vegada i transformadors de càrrega d’alta tecnologia.

Sistemes de control

La solució perfecta per controlar i vigilar en tot moment els moviments del vostre vehicle i els possibles problemes o riscos de l’entorn.

Convertidors

– Convertidors PerfectPower: generen una ona sinusoïdal de 230 volts de tensió de sortida, apta per a molts aparells domèstics que és molt útil tenir a mà a la carretera.

– Convertidors senoidals i kits DC de 230 V: la tensió perfecta per viatjar amb totes les comoditats.

Accessoris

Àmplia gamma d’aparells portàtils per millorar la comoditat i el confort en el seu vehicle allà on vagi. Controladors de tensió, adaptadors de xarxa, etc.

Trobareu tota la informació sobre tots els productes Dometic que comercialitzem a: https://www.dometic.com/es-es/es